Penghantaran

Semenanjung Malaysia

Kebiasaannya penghantaran mengambil masa 1 hari daripada hari tempahan anda diambil oleh courier. Kos penghantaran bergantung kepada caj yang dikenakan oleh syarikat penghantaran kepada kami. Kos penghantaran yang dipaparkan termasuk handling fee & shipping cost. Handling fee adalah tetap (RM20) manakala kos penghantaran adalah mengikut berat dan saiz kotak tempahan anda. Tempahan anda adalah di luar tanggungjawab kami sekiranya ia telah diambil oleh syarikat penghantaran. 


Tempahan anda dibungkus dengan kotak dan sangat terjaga.

Kami menggunakan syarikat penghantaran berikut.

GDex    

 

 

 

 

 

Sabah & Sarawak

Untuk tempahan yang akan dihantar ke Sabah atau Sarawak, kami akan mengira mengikut kadar yang ditetapkan oleh syarikat penghantaran. Kadar ini berubah-ubah bergantung kepada berat dan saiz kotak yang ingin dihantar.

Untuk tempahan pelanggan di Sabah dan Sarawak, kos penghantaran akan dikenakan selepas cetakan siap. Pelanggan akan dimaklumkan mengenai kos penghantaran dan penghantaran akan dibuat selepas bayaran untuk kos penghantaran diterima.

 

 

Singapura

Untuk penghantaran ke Singapura, kami menggunakan perkhidmatan penghantaran ke Singapura yang mengenakan caj penghantaran sebanyak SGD20 untuk satu penghantaran tidak mengira berat dan saiz kotak. Pembayaran ditanggung oleh pelanggan dan dibayar secara terus kepada pembawa barang ketika penyerahan/penerimaan.


Whatsapp Kami Whatsapp Us
Mesej Kami Di Facebook Message Us On Facebook